Elkészült!

Több hónap kitartó munka után indulásra kész!

Teljesen laikusként kezdtem bele a weboldalam készítésébe, és bevallom, többször voltak nehéz perceim. De most, hogy látom készen, nagyon örülök, hogy nem adtam fel. Egy számomra teljesen új, ismeretlen terepen kellett eligazodnom, de megmondom őszintén, időközben meg is szerettem ezt a munkát. Ha ugyan munkának tekinthető… Nevezzük inkább alkotásnak. A weblap készítés is egyfajta alkotás, ahogy a fotografálás.

És megismertem közben rengeteg technikai dolgot, varázsszavakat, mint: CSS vagy .PO fájl (hadd dicsekedjek!). A webjogot böngésztem, hírlevél küldő szoftver működését.

Köszönet mindazoknak, akik segítettek. Barátoknak, akik biztattak vagy tesztelték az oldalt és a Facebook WordPress fejlesztők és felhasználók csoportjának, ahol mindig kaptam választ a kérdéseimre.

De a lényeg ezután jön. Bízom benne, hogy az oldalam eljut azokhoz, akiknek szüksége van rá. Akiknek jól jön a segítségem abban, hogy megmutatom egy új arcukat, azt, amit, eddig még nem ismertek. Mert a szépség, a harmónia ott van mindannyiunkban.

Budapest, 2017. július 27.

 

 

Tetszik az oldal? Kövess a Facebookon! » Irány a FACEBOOK

Tetszett a cikk? Lájkold és oszd meg! Köszönöm.