Modelljeim írták

Ilyen jó képeket még soha senki nem csinált rólam, újra nőnek érzem magam tőlük. Nagyon köszönöm! Meg azt is, hogy olyan kedves, sugárzó voltál délelőtt, hogy könnyűvé tetted a jókedvű mosolygást! (Rodics Katalin)

 

 

Az a helyzet, hogy eddig (addig) senkinek nem engedtem, hogy fényképezzen. Csak „elkapott” fotók készültek rólam, ami inkább a körülményekről szólt, mint rólam.  Te voltál az első, akinek igent mondtam egy csak rólam szóló fotózásra. Ehhez egy kis bátorság és nem kis bizalom kellett. Megérte, sokszorosan „megszolgáltad” a bizalmat, nem is képzeltem, hogy ilyen képek is készülhetnek rólam. Fantasztikus fotóművész vagy. Profit akartam írni, de a tárgyi tudásnál sokkal többet tudsz. Valami varázslatos módon, szögből látod a világot. Ahogy csak a művészek. Örülök, hogy ha ennek meg kellett történnie, általad történt meg. (Mitrov Erik)

 

Zsuzsa képeit, mint egy pozitív tükröt használom a mai napig, amikor szeretnék erőt meríteni magamból. A saját középpontomba kerülök, amikor rájuk nézek. (Gór Era)

 

 

Ez igen, Varázslóasszony! Gratulálok, hogy a hozott anyagból ilyet „kanyarított” és igazán köszönöm, hogy immár találkozhatom így is önmagammal. (Andrási Éva)

 

 

Eddig elég előnytelen külsejűnek tartottam magam. De Zsuzsa képei meggyőztek az ellenkezőjéről. Tehát van egy ilyen szebbik arcom, amit szerintem Zsuzsa hozott elő belőlem, az ő szokatlanul szeretetteljes lénye, simogató tekintete, sugárzó mosolya. (Botta Ádám)

 

Amikor megláttam a fotóimat, csodálkozva kérdeztem magamtól: Vajon ilyennek látnak engem az emberek is? Vagy csak Zsuzsa szeme ennyire érzékeny? Nagyon tetszett, amit láttam. Zsuzsa közvetlensége, varázsa és kedves környezete segített abban, hogy egyre felszabadultabban tudtam mosolyogni. Úgy érzem, ezek a képek valóban a lelkemnek szólnak. (Éberhardt Mária)

 

Vannak fotográfusok (kevesen), akik képesek meglátni valaki belső lényegét. Vannak fotóművészek (még kevesebben), akik ezt meg is tudják örökíteni képeken. Rózsa Zsuzsanna egy ilyen fotográfus. (Fekete-Kiss Sándor)

 

 

Nagyon köszönöm a képeket, nagyon tetszenek. Alig hiszem el, hogy én vagyok. (Bódiss Noémi)

 

 

 

Elképesztő, mit hoztál ki a fizimiskámból! Üvölt a képről, hogy mestermunka, nem otthoni „handmade” hobbyfotó, hanem míves kézimunka. Gondolkodtam ezen, ma már mindenki hozzájuthat baromi jó gépekhez, de ha mégsem, ott vannak a mobilok. Mindenki (én is) hajlamos azt hinni, hogy pár kattintás és ennyi a fotózás. Na jó, én azért sejtettem, hogy a fényképezőgép is hangszer a maga módján és nem mindegy, ki szólaltatja meg. Te művész vagy. A szemeiden látszik. Meg, ahogy hozzáállsz (hozzáülsz), meg a kisugárzásod, egyfajta gyermeki öröm van az arcodon, miközben fotózol. (Kőrösy Miklós)

 

Nagyon köszönöm!!! Csodát tettél! (dr. Fazekas Orsolya)

 

 

 

Végignéztük a képeket és sokkot kaptunk. (Juci és Peti)

 

 

 

Jajjjjj, olyan szépek lettek, hogy én nem is vagyok ilyen szép! (Hackspacher Ágnes)

 

 

Köszönöm szépen, nagyon ügyes vagy!!! (Ligeti Károly)

 

 

Nagyon tetszettek a fotók mindenkinek, különösen a Húgom és az Öcsém volt oda értük. Tetszett nekik, hogy kevés smink van rajtam, hogy természetesek a képek és szerintük nagyon szép vagyok rajtuk. Köszönöm Zsuzsa! (Klement Karola)

 

 

Öröm veled fotózkodni. (Zoé)

 

 

 

Meglátod az emberekben a szépet és meg is tudod azt mutatni. Ez nagyon nagy dolog! (Sojnoczky József)

 

 

 

Egyszerűen varázslat, amit Zsuzsa művel a kamerával. (Papp Krisztina)

 

 

 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy engedje egy kicsit másnak, máshogy láttatni magát. Zsuzsa pont ebben nagyszerű, megmutatja nekünk saját énünk új oldalát, olyat, amelyet eddig talán nem is vettünk észre. (Zboray Miklós)

 

 

Olyan képet szerettem volna magamról, ami megmutatja azt, amiért a megbízóknak, klienseknek érdemes engem választaniuk. Utoljára évekkel ezelőtt voltam fotózáson. Szeretem, ha fotóznak, de nehezen oldódom fel. Zsuzsával ez a fotózás türelmet és lazaságot adott, s végül sikerült magamat olyannak látni, érezni, amilyen most vagyok. Önazonosságot érzek, ha a képekre nézek. Én vagyok ott. Hálásan köszönöm. Fotózás a lelkemnek. (Csordás Izabella)

 

Zsuzsi egy képzőművész érzékével lát és a legelőnyösebb oldalunkat mutatja meg. (Sárosdi Kata)

 

 

Szeretem, ahogy dolgozik, tisztelem, ahogy imádja a munkáját. (dr. Berta Aliz)

 

 

 

Mindig szerettem volna egy profi fotós kamerája előtt állni. De egy kicsit bátortalan voltam, hogy erre vállalkozzam, mert amikor amatőr barátaim készítettek fényképeket rólam, azok nem tetszettek. Többször visszanéztem már és ismerősöknek is mutattam a fotókat, amelyeket rólam készítettél. Kivétel nélkül tetszenek. Másoknak is ajánlottam ezt a lehetőséget, de úgy érzem, az emberek valamitől félnek. Saját magukkal vannak kétségeik. Lehet, hogy hülyeség, de talán egymás mellé kellene rakni „modelljeid” meglévő és általad készített képeit, így érzékeltetve a különbséget. (Perjési Attila)

 

Szépek a színek, szépek a fények, szépek és főleg természetesek a beállítások. Zsuzsa megtalálta és a fotóin meg is tudja mutatni azt a nőt, akinek szeretem magam. Mi ez, ha nem varázslat? (Sárfalvi Krisztina)

 

 

Mindig valami kemény, határozott férfi  képét akartam magamról sugallani, akin nem látszódik semmi gyengeség. És most látom, hogy nem kell a keménységet erőltetni, lehet könnyednek lenni, mosolyogni és mégsem látszik ettől gyengének az ember. Sőt, a keménység talán nem is olyan fontos. (Csizmeg István)

 

Először fotózott profi fotós. Számomra nagyon kellemes tapasztalat volt és elhatároztam, hogy évről-évre visszatérek majd Zsuzsához, hogy a képei segítségével adjak egy kis lökést az önbizalmamnak. (F. Rita)

 

 

Zsuzsa nem pusztán vérprofi művész. Nagy szembesítő ő, hiszen munkájával önmagunk jobb megismerését szolgálja. Pőrének éreztem magam előtte, amely azonban felszabadító és boldog érzéssel párosult, hiszen megmutatta legigazibb valómat. Néha úgy érzem, hogy a fotóimon tulajdonképpen ő néz ki belőlem. (Udvardy Péter)

 

Ránézek a képekre és azt gondolom: szép. Szép vagyok. Tűnhet ez a két szó önelégültnek, beképzeltnek, de akkor is így érzem. És ez jó érzés, boldoggá tesz. A hétköznapok rohanásában nem mindig ez az arc néz vissza rám a tükörből, de tudom, hogy ott lakik bennem. És Zsuzsa ismét láttatta. Köszönöm. (B. C.)

 

Én inkább azok táborába tartozom, akik nem igazán kedvelik, ha fotózzák őket. De Zsuzsánál élmény volt ott lenni, és több mint hálásan jöttem el. Mert képeinek látható és láthatatlan lényegén keresztül és azokon túl, sok mindent kaptam tőle, amik a belső világomat akkor is, és azóta is gazdagabbá tették. (Csordás Zoltán)

 

A képek a lelkemről készültek a lelkemnek. Bizonyítják, hogy a fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a lélek és a szellem állapota. Valamiféle csoda, ahogyan megláttad ezt bennem, meg tudtad mutatni és ezzel biztatást adtál arra, hogy a szépséget, a jót, az örömet, a tudást keressem továbbra is. (Vass Éva)

 

Klassz lett a fotó. A színek, a környezet hűen tükrözi egyéniségemet, ami azért fantasztikus, mert előtte nem találkoztunk, nem ismertük egymást, a fénykép mégis tökéletes mása lelkemnek! Szóval, csak megköszönni tudom. (dr. Pocsai Edit)

 

 

Ahogy Zsuzsa benne van a pillanatban és visszatükrözi fotóival a másokban rejlő szépséget, egyetlen szóval tudnám csak jellemezni: lélekjelenlét. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy élje meg ezt saját magáért. (Erdei Zoltán)

 

 

Azért kerestelek meg – évek óta kinéztelek már -, mert tudtam, hogy a fotóiddal meg tudod mutatni, milyen vagyok és ez nagyon jól sikerült. (Illés Beáta)

 

 

Amikor az ember szomorú, az egész világot szürkének látja. Zsuzsa a világ ragyogását adta vissza nekem ezekkel a fényképekkel. Amikor megláttam magam, csak ennyit mondtam: ezek tényleg képek a lelkemnek. Sokkal többet kaptam, mint jól sikerült üzleti fotókat és profilképeket. Köszönöm! (Héjja Nóra)

 

Zsuzsának kiváló érzéke van az izgalmas kompozíciók kiválasztásához. Képei mentesek az igyekezettől, mert ösztönösen mindig a kellő pillanatot kapja el. (Zielinski Tibor)

 

 

Zsuzsa egy olyan képet mutatott meg, amit ez idáig nem ismertem magamról. Rejtély számomra, hogyan kapja el a varázslatos pillanatokat, de maradjon is rejtély, mert talán pont ebben rejlik a szépsége. Egyszer azt kérdeztem tőle: „Ezt hol tanultad?” Azt felelte: „Erre születtem.” És semmi kétség, hogy ez így is van. (Urbán Zsuzsa)

 

 

Te is szeretnél hasonló élményeket?

 

IGEN, IGEN, IGEN!