ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

a https://kepekalelkednek.hu honlapon (a továbbiakban: „Szolgáltatás”)

 

A Szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) elfogadásának és betartásának feltétele. Ezek a feltételek minden olyan látogatóra, felhasználóra érvényesek, akik hozzáférnek a Szolgáltatáshoz vagy használják azt.
A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen ÁSZF-et.

Szellemi tulajdon
A Szolgáltatás és annak tartalma, a https://kepekalelkednek.hu honlap fotói, szövegei, a domain név, az oldal dizájnja Rózsa Zsuzsanna kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.
A logó rózsa motívuma Szakács Judit munkája. https://www.behance.net/juditszakacs
A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A szerzői jogokat sértő magatartás polgári, ill. büntetőjogi következményeket von maga után.
A weblap tartalmainak üzleti célú felhasználása nem engedélyezett. Amennyiben a weboldal tartalma egy másik honlapon azonos vagy hasonló formában megjelenik, ezen honlap tulajdonosa másolt oldalanként 100.000 Ft/hónap azaz egyszáz-ezer forint havidíj összegű kötbért fizet. Másolt oldalnak minősül az, ha az átvétel a teljes oldaltartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.
A weboldalról nem üzleti céllal anyagokat átvenni a következő módon lehetséges: szöveg esetén az első sorok feltüntetése után a szerző nevének (Rózsa Zsuzsanna fotográfus) feltüntetésével, és a forrás (https://kepekalelkednek.hu) megjelölésével, azaz működő linkkel az adott tartalomra való átirányítással; képanyag esetén a szerző nevének (Rózsa Zsuzsanna fotográfus) feltüntetésével, és a https://kepekalelkednek.hu honlap forrásként való megjelölésével.

Linkek más webhelyekhez
Szolgáltatásunk tartalmazhat olyan linkeket, amelyek harmadik fél weboldalaira navigálnak. Nincs ellenőrzésünk, és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásának tartalmáért, adatvédelmi irányelveiért vagy gyakorlatáért, ill. nem felelünk azokért az esetleges károkért vagy veszteségekért, amelyeket az ilyen jellegű tartalmak, áruk vagy szolgáltatások okoztak. Javasoljuk, hogy olvassa el az Ön által meglátogatott harmadik fél szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

A szolgáltatás befejezése
A Szolgáltatásunkhoz való hozzáférést bármikor, előzetes értesítés nélkül felmondhatjuk vagy felfüggeszthetjük, bármilyen okból.

Irányadó jog
Jelen ÁSZF-et a magyar jogszabályoknak megfelelően kell kezelni és értelmezni.

Módosítások
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy jelen ÁSZF-et bármikor módosítsuk. A hatályos ÁSZF a honlapon folyamatosan elérhető.

Lépjen kapcsolatba velünk
Ha bármilyen kérdése van az ÁSZF-re vonatkozóan, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.