Köszönöm a bizalmatok

Vélemények
Ajánlások

Nagyon tehetséges és jó fotográfus vagy, nem mellékesen csodás ember és csodás  gondoskodó nő! Valóban különleges élmény volt nekem ez a fotózás! Azóta is nagy szeretettel gondolok a közös munkára, az együtt töltött időre! Hálás vagyok, hogy pár órára életem királynője lehettem! Köszönöm a végtelen szeretetet, odafigyelést, mindent, amit kaptam – több volt ez mint puszta fotózás – és nem utolsósorban a gyors és profi munkát!!!
Egy fotózást Veled receptre kellene felírni az embereknek!

Szalai Edit

Elképesztő, mit hoztál ki a fizimiskámból! Üvölt a képről, hogy mestermunka, nem otthoni „handmade” hobbyfotó, hanem míves kézimunka. Gondolkodtam ezen, ma már mindenki hozzájuthat baromi jó gépekhez, de ha mégsem, ott vannak a mobilok. Mindenki (én is) hajlamos azt hinni, hogy pár kattintás és ennyi a fotózás. Na jó, én azért sejtettem, hogy a fényképezőgép is hangszer a maga módján és nem mindegy, ki szólaltatja meg.
Te művész vagy. A szemeiden látszik. Meg, ahogy hozzáállsz (hozzáülsz), meg a kisugárzásod, egyfajta gyermeki öröm van az arcodon, miközben fotózol.

Kőrösy Miklós (oboaművész)

“Szívből ajánlom mindenkinek! Zsuzsa mindamellett, hogy nagyon jó szakember, varázslatos személyisége, közvetlensége kihozza az ember legszebb oldalát! Profilfotózáson voltam nála. Sok időbe telt, mire rávettem magam erre, mert meg voltam győződve arról, hogy rólam nem lehet jó képet készíteni. Neki sikerült! Ezúton is nagyon köszönöm! Nem tudom, hogy csináltad, de ezek a képek tényleg jól esnek a lelkemnek.”

Kékesi Ágnes

“A fotózás kellemes hangulatú volt, jó kezekben éreztem magam, mert Zsuzsa odafigyelt a legapróbb részletekre is, amik esetleg megbontanák a kívánt egyensúlyt a képeken. A fotók nagyon tetszettek, pozitívumnak éltem meg a végeredményt.”

Molnár Vivien

Biztos voltam benne hogy rólam lehetetlen épkézláb fotót készíteni. Zsuzsa néhány óra alatt meggyőzött az ellenkezőjéről! Nagyon köszönöm!”

R. Ferenc

“Azt gondolom, hogy rendelkezem kellő önismerettel, de a portrék készítése során feltárult egy olyan belső én is, akit jó néhány éve mélyen rejtegetek. Talán sosem tudom szavakkal kellőképpen kifejezni hálámat Neked, Zsuzsa, hogy lehetőséget teremtettél erre az önismereti folyamatra! Azt tudom, és hiszem, hogy a Lelked érzi, hogy eljuttattál egy másik dimenzióba! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!”

Tátus Tímea

Nagyon élveztem a fotózás egész folyamatát és az elkészült képek is nagyon tetszettek. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki szeretne magáról néhány igazán jó fotót csináltatni. Zsuzsa megtalálja a fotózás alatt a legjobb beállításokat és fényeket, neked csak annyi a dolgod, hogy mosolyogj és a végeredmény meglepően jó lesz. Köszönöm a csodás élményt és a szép fotókat!”

D. Zsófi

“Az a helyzet, hogy eddig (addig) senkinek nem engedtem, hogy fényképezzen. Csak „elkapott” fotók készültek rólam, ami inkább a körülményekről szólt, mint rólam.  Te voltál az első, akinek igent mondtam egy csak rólam szóló fotózásra. Ehhez egy kis bátorság és nem kis bizalom kellett. Megérte, sokszorosan „megszolgáltad” a bizalmat, nem is képzeltem, hogy ilyen képek is készülhetnek rólam. Fantasztikus fotóművész vagy. Profit akartam írni, de a tárgyi tudásnál sokkal többet tudsz. Valami varázslatos módon, szögből látod a világot. Ahogy csak a művészek, úgy gondolom. Örülök, hogy ha ennek meg kellett történnie, általad történt meg.”

Mitrov Erik

Ilyen jó képeket még soha senki nem csinált rólam, újra nőnek érzem magam tőlük. Nagyon köszönöm! Meg azt is, hogy olyan kedves, sugárzó voltál délelőtt, hogy könnyűvé tetted a jókedvű mosolygást!”

Rodics Katalin

Minden pillanatát szerettem. Megható volt számomra meglátni magam máshogy. Meglátni azt a Nőt, aki bennem él. Zsuzsi személye és fotói csodálatosak. Tényleg a lelkemnek és a lelkemhez szólnak. Köszönöm.

Peregi Borbála

Zsuzsa képeit, mint egy pozitív tükröt használom a mai napig, amikor szeretnék erőt meríteni magamból. A saját középpontomba kerülök, amikor rájuk nézek.”

Gór Era

“Eddig elég előnytelen külsejűnek tartottam magam. De Zsuzsa képei meggyőztek az ellenkezőjéről. Tehát van egy ilyen szebbik arcom, amit szerintem Zsuzsa hozott elő belőlem, az ő szokatlanul szeretetteljes lénye, simogató tekintete, sugárzó mosolya.”

Botta Ádám

“Hálás vagyok neked, hogy megmutattad a bennem rejlő nőt. Köszönöm a gondoskodást a sminkelésben és az ruhák kiválasztásában, hogy a teljes folyamatot végigkísérted, ami sokat jelentett nekem. Úgy érzem, a lelkem egy darabja a helyére került.

Dózsa Borbála

“Ez igen, Varázslóasszony! Gratulálok, hogy a hozott anyagból ilyet „kanyarított” és igazán köszönöm, hogy immár találkozhatom így is önmagammal.”

Andrási Éva

“Amikor megláttam a fotóimat, csodálkozva kérdeztem magamtól: Vajon ilyennek látnak engem az emberek is? Vagy csak Zsuzsa szeme ennyire érzékeny? Nagyon tetszett, amit láttam. Zsuzsa közvetlensége, varázsa és kedves környezete segített abban, hogy egyre felszabadultabban tudtam mosolyogni. Úgy érzem, ezek a képek valóban a lelkemnek szólnak.”

Éberhardt Mária

“Mindig szerettem volna egy profi fotós kamerája előtt állni. De bevallom, bátortalan voltam, hogy erre vállalkozzam, mert amikor amatőr barátaim fényképeztek le, hát azok a képek nem tetszettek. Többször visszanéztem már és ismerősöknek is mutattam a fotókat, melyeket rólam készítettél. Kivétel nélkül tetszenek. Másoknak is ajánlottam ezt a lehetőséget, de úgy érzem, az emberek valamitől félnek. Saját magukkal vannak kétségeik. Lehet, hogy hülyeség, de talán egymás mellé kellene rakni „modelljeid” meglévő és általad készített képeit, így érzékeltetve a különbséget.

Perjési Attila

Szuper élmény volt! Ez volt az első fotózásom . Nagyon köszönöm Zsuzsa kedvességét, figyelmét és türelmét, amivel csodás képeket készitett.

Bodor Bernadett

Szeretem, ha fotóznak, de nehezen oldódom fel. Zsuzsával ez a fotózás türelmet és lazaságot adott, s végül sikerült magamat olyannak látni, érezni, amilyen most vagyok. Önazonosságot érzek, ha a képekre nézek. Én vagyok ott. Hálásan köszönöm. Fotózás a lelkemnek.

Csordás Izabella

“Nagyon köszönök mindent. Fantasztikusan ügyes fotós és nem mellesleg jó ember vagy, mintha mindenkihez megtalálnád a kulcsot, ami kinyitja.

Sárfalvi Krisztina

Vannak fotográfusok (kevesen), akik képesek meglátni valaki belső lényegét. Vannak fotóművészek (még kevesebben), akik ezt meg is tudják örökíteni képeken. Rózsa Zsuzsanna egy ilyen fotográfus.

Fekete-Kiss Sándor

„Igen, megkaptam, amit kértem, jóval többet is annál… hálás vagyok az élményért, és az érzésért, amelyet a képek indítanak el bennem önmagamról és indulnak el másokban rólam, Rólad, önmagukról.”

Sebők Magdolna

“Nagyon köszönöm!!! Csodát tettél!

dr. Fazekas Orsolya

“Jajjjjj, olyan szépek lettek, hogy én nem is vagyok ilyen szép!”

Hackspacher Ágnes

“Én inkább azok táborába tartozom, akik nem igazán kedvelik, ha fotózzák őket. De Zsuzsánál élmény volt ott lenni, és több mint hálásan jöttem el. Mert képeinek látható és láthatatlan lényegén keresztül és azokon túl, sok mindent kaptam tőle, amik a belső világomat akkor is, és azóta is gazdagabbá tették!”

Csordás Zoltán

Nagyon tetszettek a fotók mindenkinek, különösen a Húgom és az Öcsém volt oda értük. Tetszett nekik, hogy kevés smink van rajtam, hogy természetesek a képek és szerintük nagyon szép vagyok rajtuk. Köszönöm Zsuzsa!

Klement Karola

Juj, de szép, köszönöm!

Sarkadi Kriszta

Meglátod az emberekben a szépet és meg is tudod azt mutatni. Ez nagyon nagy dolog!

Sojnoczky József

“Egyszerűen varázslat, amit Zsuzsa művel a kamerával.”

Papp Krisztina

Nagyon elégedett vagyok. Sokaknak tetszik a fotó, eddig 155 like, világrekord! Köszönöm szépen a fotózást.”

Birkás Erzsébet

Mindenkinek szüksége van arra, hogy engedje egy kicsit másnak, máshogy láttatni magát. Zsuzsa pont ebben nagyszerű, megmutatja nekünk saját énünk új oldalát, olyat, amelyet eddig talán nem is vettünk észre.

Zboray Miklós

Zsuzsi egy képzőművész érzékével lát és a legelőnyösebb oldalunkat mutatja meg.

Sárosdi Kata

Nagyon köszönöm a képeket, nagyon tetszenek. Alig hiszem el, hogy én vagyok.

Bódiss Noémi

“Zsuzsának kiváló érzéke van az izgalmas kompozíciók kiválasztásához. Képei mentesek az igyekezettől, mert ösztönösen mindig a kellő pillanatot kapja el.

Zielinski Tibor

“Klassz lett a fotó. A színek, a környezet hűen tükrözi egyéniségemet, ami azért fantasztikus, mert előtte nem találkoztunk, nem ismertük egymást, a fénykép mégis tökéletes mása lelkemnek! Szóval, csak megköszönni tudom.”

dr. Pocsai Edit

Három szó jut eszembe a fotózásról: türelem, odafigyelés és segítőkészség. Csodásak lettek a képek, köszönöm.”

Nagy Kata

“Mindig valami kemény, határozott férfi képét akartam sugallni magamról, akin nem látszódik semmi gyengeség. És most már látom, hogy nem kell a keménységet erőltetni, lehet könnyednek lenni, mosolyogni és mégsem látszik ettől gyengének az ember.

Csizmeg István

Végignéztük a képeket és sokkot kaptunk. Mind nagyon jó.

Szakács Juci

“Ránézek a képekre és azt gondolom: szép. Szép vagyok. Tűnhet ez a két szó önelégültnek, beképzeltnek, de akkor is így érzem. És ez jó érzés, boldoggá tesz. A hétköznapok rohanásában nem mindig ez az arc néz vissza rám a tükörből, de tudom, hogy ott lakik bennem. És Zsuzsa ismét láttatta. Köszönöm.

B. Cecília

“Zsuzsa nem pusztán vérprofi művész. Nagy szembesítő ő, hiszen munkájával önmagunk jobb megismerését szolgálja. Pőrének éreztem magam előtte, amely azonban felszabadító és boldog érzéssel párosult, hiszen megmutatta legigazibb valómat. Néha úgy érzem, hogy a fotóimon tulajdonképpen ő néz ki belőlem.

Udvardy Péter

A képek a lelkemről készültek a lelkemnek. Bizonyítják, hogy a fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a lélek és a szellem állapota. Valamiféle csoda, ahogyan megláttad ezt bennem, meg tudtad mutatni és ezzel biztatást adtál arra, hogy a szépséget, a jót, az örömet, a tudást keressem továbbra is.

Vass Éva

“Először fotózott profi fotós. Számomra nagyon kellemes tapasztalat volt és elhatároztam, hogy évről-évre visszatérek majd Zsuzsához, hogy a képei segítségével adjak egy kis lökést az önbizalmamnak.

F. Rita

“Ahogy Zsuzsa benne van a pillanatban és visszatükrözi fotóival a másokban rejlő szépséget, egyetlen szóval tudnám csak jellemezni: lélekjelenlét. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy élje meg ezt saját magáért.”

Erdei Zoltán

“Azért kerestelek meg – évek óta kinéztelek már -, mert tudtam, hogy a fotóiddal meg tudod mutatni, milyen vagyok és ez nagyon jól sikerült.

Illés Beáta

“Köszönöm a csodás fotókat!”

Suvadáné Végh Katalin

Szeretem, ahogy dolgozik, tisztelem, ahogy imádja a munkáját.

dr. Berta Aliz

“Köszönöm szépen, nagyon ügyes vagy!!!

Ligeti Károly

“Nagyon köszönöm, gyönyörűek lettek a képek.

Papp Csilla

Nagyon szép lett.

Király Ágota

“Zsuzsa egy olyan képet mutatott meg, amit ez idáig nem ismertem magamról. Rejtély számomra, hogyan kapja el a varázslatos pillanatokat, de maradjon is rejtély, mert talán pont ebben rejlik a szépsége. Egyszer azt kérdeztem tőle: „Ezt hol tanultad?” Azt felelte: „Erre születtem.” És semmi kétség, hogy ez így is van.

Urbán Zsuzsa

Lásd magad másképp!
Jelentkezz fotózásra!

Az üzenet elküldésével hozzájárulsz fenti adataid kezeléséhez.