Évekkel ezelőtt portrékat készítettem Marcsiról. Később pedig jött a hír: „A fotóid segítségével sikerült találnom egy kedves társat.”

Marcsi és Andor szeptember elején, egy szép napfényes szombaton házasodott össze Tatán. Nagy öröm számomra, hogy már a kapcsolatuk kialakulásánál is ott „bábáskodhattam” a képeim révén és ez folytatódott az esküvőjük fotografálásával. Jó volt látni a köztük lévő bizalmat, harmóniát, szeretetet; a kölcsönös elfogadást mindkettejük családja részéről.

A Gottwald Hotel egyik termében gyűlt össze vacsorára a vendégsereg. Előtte a szálloda parkjában készítettem csoportképeket és kreatív sorozatot a párról.

Marcsitól tudtam, hogy Andor nem rajong a fényképezkedésért, de volt már dolgom hasonló hozzáállással, ami a fotózás végére mindig megváltozott, így nem aggódtam. És igazam is lett, mert Andor a következő sorokat küldte el nekem:

„Soha nem szerettem ha fotóztak, úgy voltam vele, hogy én nem vagyok egy fotogén alkat. Most az esküvőm alkalmával párom biztatására mentem bele, hogy úgymond fotós kőzreműködjön az eseményen és a feltétlenül szükségesnél több kép készüljön. Látva az elkészült képeket az volt az első reakcióm, hogy ezek nagyon jól sikerültek. Örülök most már, hogy ilyen szépen megörökítésre került az esküvőnk. Jó szívvel ajánljuk Rózsa Zsuzsát fotózásra másoknak is.”

Sok örömet, boldogságot, sok szép közös élményt, Marcsi és Andor!