Nóra fotózása

Nóra fotózása két részből állt: elsősorban üzleti fotók készítésével keresett meg, de a közösségi oldalakon meglévő profilképeinek cseréjét is tervezte.

Nem régóta egy svájci cég megbízásából online marketinggel foglalkozik és a posztjaiba a saját fotóját is szerette volna beszerkeszteni, ezáltal nagyobb bizalmat ébresztve az olvasóban, hiszen így egy konkrét arccal is össze tudják kapcsolni a szerzőt.

Ennek ismeretében kezdtük el a fotózást csinos blúzban, finom sminkben, enteriőrben, könyvekkel a háttérben (nem véletlenül).

A közösségi oldalakra viszont nem szeretett volna business jellegű fotót, inkább valami lazábbat. Így ruhacsere következett: mustárszínű miniruha farmerdzsekivel. És a frizurán is lazítottunk. A fotózást a szabadban folytattuk, felhasználva háttérnek a kerítésre felkúszó borostyánt, derítésnek a szemközti ház fehér falát és hangulati elemként a hajon megcsillanó napfényt.

Az új profilfotó megjelenése után számtalan lájk és pozitív komment jelezte, hogy a fodrász (mi ketten), a sminkes (mi ketten), a stylist (én) és a fotós (én) munkája sikeres volt.

Portréfotózás után meg szoktam kérni a modelljeimet, osszanak meg velem néhány gondolatot: hogy érezték magukat a fotózáson, mit éltek át és persze, hogy mi a benyomásuk a kész anyagról. A visszajelzéseket fontosnak tartom. Egyrészt megerősítenek abban, hogy jól végzem a munkám, másrészt segítenek, ha valamiben változtatnom szükséges.

Nóritól a következő sorokat kaptam:
„Amikor az ember szomorú, az egész világot szürkének látja. Zsuzsa a világ ragyogását adta vissza nekem ezekkel a fényképekkel. Amikor megláttam magam, csak ennyit mondtam: ezek tényleg képek a lelkemnek. Sokkal többet kaptam, mint jól sikerült üzleti fotókat és profilképeket. Köszönöm!”

Nagyon örültem ezeknek a gondolatoknak, hiszen Nóra fotózása újabb visszaigazolása annak, hogy ismét sikerült megvalósítanom azt, amit a küldetésemnek tartok, hogy megmutassam a mindannyiunkban ott rejlő szépséget, ami így egyfajta lelki tréningként is szolgál.

Olvasd el a többi modellem véleményét is! Olvass tovább!

Tetszik az oldal? Kövess a Facebookon! » Irány a FACEBOOK

Tetszett a cikk? Lájkold és oszd meg! Köszönöm.