Nóra elsősorban üzleti portrék készítésével keresett meg, de a közösségi oldalakon meglévő profilképeinek cseréjét is tervezte.

Egy svájci cég megbízásából online marketinggel foglalkozik és a posztjaiba a saját fotóját is szerette volna beszerkeszteni, ezáltal nagyobb bizalmat ébresztve az olvasóban, hiszen így egy konkrét arccal is össze tudják kapcsolni a szerzőt.

Ennek ismeretében kezdtük el a fotózást csinos blúzban, finom sminkben, enteriőrben, könyvekkel a háttérben.

A közösségi oldalakra viszont nem szeretett volna business jellegű fotót. Így ruhacsere következett: mustárszínű ruha farmerdzsekivel. És a frizurán is lazítottunk. A fotózást a szabadban folytattuk, felhasználva háttérnek a kerítésre felkúszó borostyánt, derítésnek a szemközti ház fehér falát és hangulati elemként a hajon megcsillanó napfényt.

Portréfotózás után meg szoktam kérni modelljeimet, osszanak meg velem néhány gondolatot: hogy érezték magukat a fotózáson, mit éltek át és persze, hogy mi a benyomásuk a kész anyagról. A visszajelzéseket fontosnak tartom.

Nóritól a következő sorokat kaptam:
Amikor megláttam a fotóimat, az volt az első gondolatom, hogy ezek tényleg képek a lelkemnek. Sokkal többet kaptam, mint jól sikerült üzleti fotókat és profilképeket. Köszönöm!”